Iberostar Playa de Muro

Iberostar Playa de Muro

Kellemes környezetben fekvő, barátságos létesítmény, mely ideális kiindulópontja a tengerparton tett sétáknak.

Fekvése

Közvetlen a széles, hosszú, homokos strandon fekszik. Alcudia központja kb. 5 km-re, Ca’n Picafort kb. 6,5 km-re (menetrend szerinti buszok). A busztranszfer a repülőtérről kb. 75 perc.

Felszereltsége

A komforszállodában 447 szoba található 3 emeleten és liftek. A vendégek rendelkezésére áll recepció, szalon SAT-TV-vel, bárok, kávézó, snack-étterem, további éttermek, üzletek és bevásárlóközpont. A kertben 2 édesvizű úszómedence valamint napozóterasz. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében. Törölközők kaució ellenében.

Szobák

B1D/B2D: Telefon, bérelhető széf, légkondicionálás, SAT-TV, zenecsatorna, minibár, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és oldalról tengerre néző balkon.

B1B – Egyágyas szobák: Nem oldalról tengerre nézők.

B1V/B2V: Medencére néző szobák.

B2F: Tengerre néző szobák zuhanyozóval és balkonnal vagy terasszal.

B2C – Junior-suite: Tágasabbak, kiegészítve ülősarokkal.

A2D/A3D – Családi szobák: A tágasabb szobákban kombinált nappali/hálószoba 2 heverővel, 1 külön hálószoba, főzősarok mikrosütővel és nem oldalról tengerre néző balkon vagy terasz.

Ellátás

Félpanzió vagy All Inklusive. Minden étkezés büférendszerben.

Sport

Fitneszterem, spinning-terem és asztalitenisz. Térítés ellenében: teniszpálya, biliárd és kerékpárok.

Gyerekek

Külön gyermekmedence és játszótér.
Változatos animációs programok.

Wellness

Félolimpiai fedett medence, szauna, törökfürdő, pezsgőfürdő (15.00 órától belépés csak felnőtteknek). Térítés ellenében a thai-stílusban berendezett SPA Sensation THAI ZEN wellness-központ szolgáltatásai (nyitva naponta 10.00 és 19.00 óra között, angolul beszélő személyzet): különböző masszázsok, klasszikus kozmetikai arc- és testkezelések. A helyszínen különböző csomagok foglalhatók.

All Inclusive

Minden étkezés büférendszerben. A főszezonban (július, augusztus) kontinentális reggeli későn kelőknek 12.30 óráig. Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 09.00 és 24.00 óra között ingyenesen. A főétkezések között snack-ételek. A főszezonban a vacsora után hideg snack-ételek 22.00 és 24.00 óra között.